Hos Scandinavianlux har vi et bredt udvalg af bodystockings til babyer. Vi har nøje udvalgt det bedste fra Joha’s kollektioner. Så om du søger lune baby body´er til vinteren – eller svalende body’er til sommervarmen. Vi har det hele. De små babyer har verdens blødeste hud og derfor skal de have de dejligste bodystockings. Du kan frit vælge mellem den bløde merinould – eller merino-silke blandingen. Vi har også lækre baby body’er i bambus og bomuld. Valget er dit – Din baby fortjener det.

Blød body til din baby

En body sidder helt inde på kroppen og din baby har den fineste og blødeste hud. Det er rigtig vigtigt, at en body til din baby er af en god kvalitet. Alle body´er fra Joha er lavet i ØKO-TEX og det er ikke kun godt for dit barn – men også godt for miljøet. Så om du vælger en blød body i bambus – eller en lun body i merinould – så er du sikker på at den er god for dit barn.

Velvære og tryghed til din baby med en god body

Det bedste vi kan give vores børn er velvære og tryghed – og det starter inderst inde. Tæt på kroppen skal man have noget blødt og rart. Og din baby fortjener det blødeste bløde. En body skal være behagelig og smidig og give fuld bevægelsesfrihed. Alle vores body’er opfylder disse krav. Søger du verdens lækreste og blødeste cashmere til dit barn har vi selvfølgelig også det! Shop stort udvalg af body’er til din baby hos Scandinavianlux.com