Baby bukser til de små er en vigtig del af babyens garderobe. Her hos Scandinavianlux har vi et stort udvalg – nøje udvalgt, så du kan vælge de bedste af de bedste. Joha laver bukser i forskellige lækre kvaliteter. Du kan vælge mellem den bløde merinould eller små fine leggings i merinould og silke. Vores eget mærke Minilux laver verdens blødeste babybukser i ren cashmere. Dette er den ultimative luksus til din baby. Vi har både til drenge og piger – find dem her på shoppen – eller i vores fine butik på Gammel Kongevej 113.

Hos Scandinavianlux har vi nøje udvalgt de lækreste bukser til din baby. Vi syntes det er svært at finde ordentlige babybukser – og derfor tester vi dem hele tiden. Babybukser skal være i en god kvalitet – men de skal også have en god pasform. Vi hader tøj der strammer. Og bukser til din baby skal være bløde og lækre og de må ikke stramme om den lille mave. Alle vores babybukser er bløde og strammer ikke.

Forskellige kvaliteter af de blødeste baby bukser og meget mere

Vi har bukser i forskellige lækre kvailteter. Hvad med at give din baby et par lækre bukser i bambus i de varme sommermåneder – eller et par lune bukser i merinould til de kølde vintermåneder. Skal det være rigtig blødt og lækkert – ja så skal det da være bukser i ren cashmere. Så bliver det ikke mere luksus. Hos Scandinavianlux har vi ikke kun bukser til børn, men også køredragter fra Joha, elefanthuer og meget mere.