Uld cardigan baby

Her hos Scandinavianlux designer vi selv de lækreste cashmere cardigans til de små. Vi har lavet en baby og børne linje ved navn Minilux. Vores cashmere cardigans er lavet af den fineste cashmere fra Mongoliet. De små fine perlemorsknapper gør den nem at få af og på. Rigtig sød cardigan til både drenge og piger. En rigtig god investering, når de små skal have det bedste af det bedste. Cashmere varmer, når det er koldt og køler, når det er varmt. derfor kan din baby bruge vores cardigans året rundt. Et godt råd er at købe den lidt større end barnet og bukke ærmerne lidt op – så har din lille glæde af den fantastiske cardigan et helt år mere!

En baby cashmere cardigan kan bruges året rundt

En baby cardigan kan bruges hele året. Om sommeren fungerer den som en slags jakke og kan erstatte en sweater. Om vinteren er det rart med en lille cardigan under sin jakke eller flyverdragt som et ekstra isolerende lag. Det er rigtig rart at have en cardigan på – det kender vi voksne jo godt! Og en cardigan i cashmere er da det bedste der findes! Så giv dit barn den samme luksus som du selv elsker!

Ultimativ luksus cardigan til dit barn

Cashmere er verdens fineste fiber – og derfor den ultimative luksus! Vi syntes de små og en baby især – fortjener det blødeste i verden. Så giv dem du elsker aller højest det blødeste og lækreste der findes! Vil du være ligeså blød og lækker som dit barn har vi også de skønneste cashmere bluser til både mænd og kvinder…..