Viser alle 17 resultater

Joha 2 lags uld elefanthue i karrygul

DKK 60,00

Joha 2 lags uld elefanthue i mørkegrøn

DKK 60,00

Joha børstet uld elefanthue flaskegrøn

DKK 95,00

Joha 2 lags uld elefanthue i petrol blå

DKK 60,00

Joha børstet uld elefanthue karrygul

DKK 95,00

Joha børstet uld elefanthue petrol blå

DKK 95,00

Joha dobbelt uld elefanthue i beige

DKK 170,99

Joha dobbelt uld elefanthue i mørkegrå

DKK 170,00

Joha uld elefanthue beige rib

DKK 107,99

Joha uld elefanthue blå rib

DKK 107,99

Joha uld elefanthue i rosa

DKK 170,99

Joha uld elefanthue rosa rib

DKK 107,99

Joha vindtæt børstet uld elefanthue grå

DKK 197,99

Minilux cashmere elefanthue i baby pink

DKK 179,00

Minilux cashmere elefanthue i lavendel

DKK 179,00

Minilux cashmere elefanthue i lys grå

DKK 179,00

Minilux cashmere elefanthue naturhvid

DKK 179,00

De små afkøler 60% af deres varme gennem hovedet. Derfor er det rigtig vigtigt at holde det lille hoved lunt hele året. En elefanthue til din baby er noget af det mest praktiske du kan få. Den holder både hoved, ører og hals lun. Vi har et stort udvalg af elefanthuer til baby´er. Så det er op til dig at vælge om det skal være den tykke udgave til de rigtig kolde dage – eller den tyndere udgave til alle forår og efterårsmånederne. Vi har et stort udvalg i elefanthuer i cashmere, merinould, silke og bomuld.

En elefanthue til baby i et rigtig smart design

Der er ingen generende sømme og en elefanthue sidder rigtig godt på det lille babyhoved. Det er vigtigt med god komfort til de små. En baby har brug for at holde hovedet lund og tørt – også selvom solen skinner – så kan vinden stadig være kold. Undgå at dit barn får problemer med ørerne som fx mellemørebetændelse eller andet. Det er enormt smertefuldt og generende for den lille. Se også vores matchene luffer til babyér lige her.

Sundhed og velvære til dit barn

Hold altid dit barns hoved lunt og tørt. Er man i tvivl om vejret – så på med en lille hue! En elefanthue kan sagtens være under en cykelhjelm og der nødvendig på cyklen, så de små ikke fryser. Det kan være en rigtig god idé altid at have en ekstra elefanthue i bletasken i de kølige måneder, da det er farligt at glemme den lilles hue. Så om du vælger en elefanthue fra Joha eller Scandinavianlux er op til dig…. vi har det hele…. Børn fortjener nemlig det bedste børnetøj.