Viser alle 16 resultater

De små afkøler 60% af deres varme gennem hovedet. Derfor er det rigtig vigtigt at holde det lille hoved lunt hele året. En elefanthue til din baby er noget af det mest praktiske du kan få. Den holder både hoved, ører og hals lun. Vi har et stort udvalg af elefanthuer til baby´er. Så det er op til dig at vælge om det skal være den tykke udgave til de rigtig kolde dage – eller den tyndere udgave til alle forår og efterårsmånederne. Vi har et stort udvalg i elefanthuer i cashmere, merinould, silke og bomuld.

En elefanthue i cashmere til baby i et rigtig smart design

Der er ingen generende sømme og en elefanthue sidder rigtig godt på det lille babyhoved. Det er vigtigt med god komfort til de små. En baby har brug for at holde hovedet lund og tørt – også selvom solen skinner – så kan vinden stadig være kold. Undgå at dit barn får problemer med ørerne som fx mellemørebetændelse eller andet. Det er enormt smertefuldt og generende for den lille. Se også vores matchene luffer til babyér lige her.

Sundhed og velvære til dit barn

Hold altid dit barns hoved lunt og tørt. Er man i tvivl om vejret – så på med en lille hue! En elefanthue kan sagtens være under en cykelhjelm og der nødvendig på cyklen, så de små ikke fryser. Det kan være en rigtig god idé altid at have en ekstra elefanthue i bletasken i de kølige måneder, da det er farligt at glemme den lilles hue. Så om du vælger en elefanthue fra Joha eller Scandinavianlux er op til dig…. vi har det hele…. Børn fortjener nemlig det bedste børnetøj.