Viser alle 11 resultater

Hold de små fusser lune med fine futter til din baby. Her hos Scandinavianlux har vi et stort udvalg i bløde og lækre futter til din baby. Vi har futter fra danske Joha i blød og lun merinould. Så har vi vores eget design fra Minilux i den rene og fineste cashmere – når kun det bedste er godt nok.

Futter til din baby holder barnets fødder lune

Når man ligger mange timer i en barnevogn er det vigtigt at have varme fødder. Det fås nemt og enkelt med et par lækre futter til din baby. Vi har udvalgt de lækreste babyfutter her, så du nemt kan vælge de helt rigtige futter til din baby.

Forskellige futter til din baby

Det er op til dig at afgøre hvilke babyfutter, der fungerer bedst for dig og dit barn. Er det de tykke futter i dobbelt merinould – eller måske de lidt tyndere futter i ren cashmere. Vores futter sidder rigtig godt på babyens fod og falder derfor ikke så nemt af. Det kan være en fordel at have mere end ét enkelt par futter til dit barn, da det ikke er sjovt at glemme sit barns futter. Derfor er det rart med et par ekstra futter i bletasken eller i institutionen, så man altid har et par bløde og lune futter til sin baby. Se ligeledes vores matchende luffer lige her