Når de små begynder at få tænder, er det nødvendigt med en lille hagesmæk til din baby. Din baby må ikke blive våd og kold på brystet. Beskyt dem med en fin hagesmæk. Vi har de lækreste hagesmækker fra Joha i merinould. Merinould varmer selv, når det er vådt. Designet er rigtig fint, og ligner et lille tørklæde. Og så passer vores hagesmækker både de små drenge og piger.

Én enkelt hagesmæk er ikke nok til din baby

Det er ofte ikke nok med en enkelt hagesmæk, når din baby savler eller spiser. Hagesmækken bliver hurtigt våd eller beskidt. Og så er det rart at have en ekstra. Vi anbefaler vore skunder at købe flere hagesmækker. De er rare at have i tasken, når i er på farten. Det er nemlig meget nemmere at skifte en hagesmæk – end at skifte alt barnets tøj. Derudover er det meget nemmere at vaske et pas hagesmækker – end en hel bunke beskidt babytøj.

Nemt og enkelt

En hagesmæk er en fantastisk opfindelse. Vi har mange børn her hos Scandinavianlux – og vi har været rigtig glade for vores hagesmækker til vores børn. De holder barnet tørt og rent på en super nem måde. En rigtig god løsning til de små, der savler eller spiser.

Det er også en god idé at have en hagesmæk med, når man er på tur med den lille. Måske i skal stoppe og spise og får brug for at tørre munen lidt. – Eller for at undgå at spilde på det fine tøj. En hagesmæk er en rigtig god investering, da den holder barnet tørt – og tøjet rent. Det er nemmere at vaske en masse små hagesmækker end at vaske en hel bunke tøj. Og når du vasker – så brug den lækre sæbe fra Tangent – den bliver du forelsket i!