Ulddragt til baby

En uldheldragt til baby er noget af det lækreste din baby kan have på. Det er så hyggeligt at ligge i barnevognen i en dejlig blød heldragt. Her hos Scandinavianlux har vi et stort udvalg af heldragter til babyer. Vi har nøje udvalgt de lækreste fra Joha, der er kendt og elsket verden over. De laver heldragter i mange forskellige kvaliteter. Her hos os kan du frit vælge om din lille baby skal have en dragt i ren merinould – eller merinould og silke. Vi har også lækre heldragter til din baby i bambus og bomuldskvaliteter. Skal det være den ultimative heldragt til den lille baby – så skal det være en heldragt i cashmere. Vi har designet de fineste heldragter i ren cashmere til de små.

Heldragt af god kvalitet

Det er godt at investere i en lækker heldragt til din baby.
At investere i dit barns sundhed og velvære må være den bedste investering. En god heldragt holder din baby lun og tør hele dagen og tillader huden at ånde. En god heldragt sørger for at din baby er behagelig klædt på og at intet generer eller strammer.
Nemt og geninalt
En heldragt er nem at få af og på – og man behøver kunét stykke tøj. Derfor er en heldragt noget af det nemmeste og smarteste man kan få. Er i på farten og skal der pakkes en weekendtaske – så er det utrolig nemt at pakke et par heldragter med til din baby. WUPTI – afsted på eventyr! Mixes nemt og lækkert med en lille cardigan, hvis det skulle blive køligt.