De små baby hoveder er utrolig følsomme og skal holdes lune året rundt med en lækker hue til baby. Her hos Scandinavianlux har vi et stort udvalg af huer til din baby. Vi har nøje udvalgt de bedste huer fra danske Joha. De laver babyhuer i mange forskellige kvaliteter. Så du kan frit vælge om din baby skal have en hue i merinould, silke, bambus eller bomuld. Derudover designer vi selv de fineste babyhuer i ren cashmere. Minilux er vores baby og børnelinje her hos Scandinavianlux. Den er blevet rigtigt godt modtaget både herhjemme og i udlandet. Tak for det!

En baby hue fra Joha er en god investering

Det er utroligt vigtigt at holde de små babyhoveder lune og tørre. Også i de lumske måneder, hvor solen titter frem, men luften stadig er kold. Mange børn får problemer med ørerne og det kan skyldes at hovedet ikke er beskyttet ordentligt. Det er også vigtigt at hovedet ikke bliver fugtigt efter en lur i den lune barnevogn. Derfor har vi huer i den bløde og lækre merinould. Merinould transporterer fugten væk fra hovedet, så den lille ikke sveder.

Huer til babyér

Velvære og sundhed til dit barn er vigtigt og derfor tilbyder vi kvalitets huer til babyér der beskytter mod alt slags vejr.
Vi syntes de små fortjener den største og vigtigste ting – tryghed og velvære. Så husk at købe gode huer til dit barn. Vi har huer af godt design og gode materialer. En baby hue skal nemlig også have en god pasform og sidde godt på det lille hoved. Den må ikke falde af – eller glide ned i øjnene. Vi har derfor testet og tester stadig alle vores huer. Vi er godt tilfredse og stolte af dem vi har her i butikken. Se også vores udvalg af luffer og futter til de små.