Viser alle 9 resultater

De mindste ligger rigtig mange timer i deres vogn – så det er rigtigt vigtigt at de har optimal komfort! En køredragt er det mest behagelige man kan finde til din baby. En køredragt skiller ikke på midten og har ingen generende snore eller elastikker. En køredragt holder den lille baby lun og tryg. Vi har her hos Scandinavianlux et stort udvalg i køredragter til din baby. Vi har nøje udvalgt de bedste fra danske Joha. De laver fantastike køredragter i lækre materialer som merinould, silke, bambus og bomuld. Derudover har vi vores eget design – Minilux, hvor vi har køredragter i ren blød cashmere.

Stort udvalg af lækre køredragter til din baby

Her hos os finder du et stort udvalg i lækre køredragter til din baby fra både Joha og vores eget design fra Minilux. Alle vores køredragter giver dit barn en rigtig tryg og god fornemmelse på kroppen. En køredragt er et fantastisk design. Det er ikke os, der har opfundet køredragten, men vi har udvalgt de bedste til dig.

Køredragter til hele året

VI har køredragter i bambus og bomuld, der er rigtig lækre til de lune sommermåneder. Og vi har skønne køredragter til de kølige måneder. Derudover har vi de mest fantastiske køredragter i ren cashmere med fine perlemorsknapper. En køredragt kan også sagtens fungere som en natdragt eller en heldragt. Vi elsker køredragter, da de er så nemme at få af og på – og så behøver man kun ét stykke tøj til din baby. Super nem og rigtig behagelig løsning.