Din lille baby fortjener fine små bløde leggings. Her hos Scandinavianlux har vi verdens lækreste leggings til de små babyér. Vi har vores eget design i ren blød cashmere – når kun det bedste er godt nok! Så har vi lækre leggings fra Joha i flere forskellige kvaliteter. Så det er bare op til dig at vælge hvad der er bedst til din baby. Cashmere kan bruges året rundt og den bløde strik af verdens fineste fiber slå aldrig fejl. Merinould er også et super lækkert alternativ, når de små skal have bukser. Den tynde og fleksible blanding af merinould og silke er også helt vidunderlig. Så har vi leggings i bambus og bomuld til din baby, der passer god i sommermånederne. Baby leggings kan bruges som babybukser – men kan sagtens fungerer som et lag under andet tøj.

Baby leggings kan bruges året rundt

Baby leggings i uld kan bruges som uldent undertøj om vinteren. Og leggings i bambus eller bomuld kan bruges på varme sommerdage. Leggings er det blødeste og lækreste dit barn kan have på. De giver fuld bevægelsesfrihed, så din baby kan lege, kravle og hygge dagen lang.

Tryghed og velvære

Tryghed og velvære er det bedste du kan give din baby. Og det starter inderst inde. Kroppen har brug for blødt og behageligt tøj for at trives optimalt. Alt vores tøj hos Scandinavianlux har vi nøje udvalgt og selv designet, så dit barn har den bedste følelse af tryghed og velvære.