Når solen titter frem så er det tid til solhat til din baby. De små har en super sart og fin hud – og den skal beskyttes mod solens farlige stråler. Med en solhat undgår den lille baby at få solen i øjnene – og huden beskyttes uden brug af solcreme. Vi har de fineste solhatte til din baby fra danske Joha. Helt uundværlige og meget praktiske!

Beskyt din baby med en sød solhat

Solens stråler er blevet skarpere med tiden. Og man kan selvfølgelig beskytte med solcreme, men man kan ikke beskytte hår, hovedbund eller øjne. Og så der det bare så meget nemmere at komme en lille solhat på baby´ernes hoved.

Flere baby solhatte kan være en fordel

Din baby kan selvfølgelig sagtens nøjes med én solhat. Men ofte er det rart at have en ekstra. En ekstra, der ligger i vuggestuen – eller i sommerhuset. For man er på spanden, hvis man har glemt baby solhatten. Det er en lang dag i solen uden en solhat for din baby. Og de små bliver nemt skoldede. Så det er en god investering i dit barns velvære og sundhed. Vi har selvfølgelig også en masse andet lækkert børnetøj fra både Joha og vores eget mærke Minilux.