Viser alle 28 resultater

Når de små fusser skal holdes lune er det dejligt med små fine baby strømper. Hvad er det sødeste i verden? Bitte små fødder! Du kan holde dem varme i vores lækre cashmerestrømper. Vi har et stort udvalg af de lækreste og blødeste sokker og strømper. Så hvad enten du søger de bløde cashmere strømper – eller de fine strømper i merinould fra Joha så har vi det hele. Babystrømper er en vigtig ting i børnenes garderobe. De skal ikke fryse om de små tæer.

Strømper til din baby

Den lille baby har brug for strømper så de små fødder er varme hele dagen. De går ikke rundt endnu, og derfor er det vigtigt at strømpen ikke falder af. Alle vores strømper til din baby har en rigtig god pasform og falder ikke af. Strømper sider tæt på huden og derfor må der ikke være skadelige stoffer i garnet. Alle strømper fra Joha er ØKO-TEX. Det er godt for både dig og din baby. Derudover er vores cashmere strømper lavet af den fineste cashmere, med de bedste farver man kan få.

Luksus strømper til baby og til de små fødder

En god strømpe er en rigtig lækker luksus for din baby. Mange syntes det er lidt kedeligt at købe babystrømper, men det er en fejl. Babystrømper kan være lækre! Og vi har de lækreste!