Et babytæppe er noget af det bedste i verden. Mange af vores kunder køber tæppet til den lille allerede inden den ny er født. Det er så dejligt at gå og glæde sig til det lille ny menneske. Et babytæppe er også den sødeste barselsgave. Vi anbefaler, at mor – eller far – går rundt med babytæppet omkring halsen som et halstørklæde – eller sover med det i nogle dage, inden den lille får tæppet den trygge duft af mor eller far. De små fortjener at blive svøbt i det blødeste bløde – og vi har hos Scandinavianlux designet vores eget babytæppe. Det er strikket over en gammel islands strikkeopskrift – samme tæppe som vores Kronprinsesse Mary brugte til sine fire børn. Det er strikket i 100% ren cashmere, der er verdens fineste og blødeste uld. Mange børn bruger tæppet i mange mange år efter babytiden. Det er nemlig den perfekte børneplaid! Nem at tage om sig i sofaen, når familien hygger. Vi har også babytæpper fra Joha, der er lavet i blød opkradset merinould. Et fantastisk babytæppe til de mindste til en rigtig god pris.

Et babytæppe eller flere er en god idé.

Det er en god idé med mere end ét babytæppe, da barnet bruger babytæpperne mange forskellige steder. I barnevognen, i sengen, i vuggen, på sofaen og i institutionen. Derfor kan man sagtens investere i flere babytæpper. Det er lækkert med et rigtigt luksustæppe derhjemme, hvor man bruger mange timer i sengen. Og til institutionen eller i bilen kan man have et lidt billigere babytæppe, der kan tåle lidt af hvert.

Børn husker deres babytæpper

Er der et stærkere minde end ens første lækre babytæppe. De fleste børn er stærkt knyttet til deres første tæppe. Derfor skal man også vælge det med omhu. Det bringer stærke minder, når man tager det frem, når barnet er blevet teenager eller voksen. Det er den bedste investering du kan gøre som forældre eller bedsteforældre. Vi siger det bare…..