Viser 1–60 af 208 resultater

At købe babytøj til de små er noget ganske særligt. Det skal ikke bare se sødt ud – det skal opfylde strenge krav. De små skal være lune, tørre og trygge. Så skal de have fuld bevægelsesfrihed – og tøjet skal kunne vaskes. Her hos Scandinavianlux har vi kun babytøj, der opfylder alle disse krav! Vi laver vores eget babytøj i den reneste og fineste cashmere. Ultimativ luksus til de små. Når kun det bedste er godt nok. Vi syntes de små fortjener det. Børn har verdens fineste og sarteste hud – og derfor anbefaler vi selvfølgelig cashmere. Vi har også et stort udvalg af Joha´s lækre babytøj. Børnetøj i den lækreste merinould og merinould blandet med silke. Vi har også lækkert tøj i bambus. Her på shoppen kan du finde dine yndlings ting og forkæle din baby med verdens lækreste babytøj, også fra danske Joha.

Vi har kun det bedste babytøj

Vi har stor erfaring med babytøj. Vi har designet det i mange år og vi har selv mange børn, så vi ved hvad godt babytøj skal kunne. Vi er fuldstændig kompromisløse, når det kommer til vores babytøj. Det skal være af den bedste kvalitet og smart design. Babyer skal have fuld bevægelsesfrihed og huden skal kunne ånde. Baby´er kan ikke sige fra, hvis der er noget der føles ubehageligt. Derfor er det ekstra vigtigt, at babytøjet er blødt og lækkert fra start. Designet må ikke snerre eller stramme. Vi har nøje udvalgt og designet det allerbedste til dig, så du frit kan vælge hvad der passer bedst til dit barn. Se eksempelvis vores elefanthuer og solhatte.

Babytøj er en investering for livet

De små skal have den bedste start på livet. De skal have det bedste babytøj man kan få. Vi syntes det er den bedste investering man kan gøre.