Viser alle 10 resultater

Joha bambus body i lavendel

Original price was: kr. 129,00.Current price is: kr. 64,00.

Bambus bodystockings til børn

Hos Scandinavianlux har vi det lækreste udvalg af økologisk bambus bodystockings til børn. De fine bodyer er designet og produceret af danske Joha, som laver det fineste børnetøj. Vi er helt vilde med dem, da de ikke går på kompromis med deres lækre kvalitet og deres fine designs. Vi har her hos Scandinavianlux arbejdet med tøj i mange år, og vi udvælger kun det bedste af det bedste til vores kunder og deres børn. De har et stort udvalg af basis tøj, som alle bør have i deres garderobe. De skønne bodyer i økologisk bambus materiale, er prodceret i blød naturlig fiber, som er et af de lækreste naturlige fibre, som naturen har givet os. Alle bodystockings er desuden OEKO-TEX certificeret, og er derfor både godt for dit barn og miljøet.

Bodystockings i bambus

Bambusstof er helt fantastisk i børnetøj, og fungerer rigtig godt i de lune måneder, da bambus har en dejlig kølende følelse mod huden, hvis det går hen og bliver varmt. Derudover er bambus fugt- og svedabsorberende, og holder dit barn tør og frisk hele dagen. Hvis de små fryser, så varmer bambusen dem, og hvis de har det for varmt, så køler det. Mange af vores kunder er helt vilde med disse lækre bambus bodyer til deres børn, da de er dejlige bløde, og holder deres børn lune og tørre hele dagen og natten. Vi har fine bodystockings i bambus, med både korte og lange ærmer, samt bodyer uden ærmer. De kommer i de lækreste farver, og du kan vælge dem der passer lige til dit barn.

Tag et kig forbi shoppen Scandinavianlux.com, eller i vores butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg. Vi har helt sikkert noget til dit barn.