Joha natkjole med flamingoer på

Original price was: kr. 199,00.Current price is: kr. 139,00.

Bambus nattøj til børn

Hos Scandinavianlux har vi et lækkert udvalg af økologisk bambus nattøj til børn, i den lækreste og blødeste naturlige fiber. Vi mener, at børn skal have det absolut bedste forudsætning for at få en god nattesøvn, da det er om natten de hviler og vokser. Vi har derfor samlet det lækreste udvalg af blødt og behageligt nattøj i økologisk bambus, hvor vi både har natdragter, pyjamasser, natkjoler, samt nattrøjer og bukser. Vores fine nattøj er produceret og designet af danske Joha, som laver nattøj i den bedste kvalitet til børn. De går ikke på kompromis med deres kvalitet og design, og er i vores optik, de en af de bedste på markedet.

Nattøj skal kunne give god bevægelsesfrihed, selvom dit barn sover. Derudover skal det være dejligt lunt og blødt, så de får en god og sammenhængende søvn. Vores lækre nattøj tillader huden at ånde, kradser ikke, og luner godt. Det lækre ved bambusstof er, at det er temperaturregulerende, og regulerer sig efter de barns kropstemperatur. Får dit barn det varmt om natten, så køler bambus kroppen, og absorberer sved og fugt, så dit barns hud holdes tør og frisk.

Bambus nattøj = velvære

Vi er helt vilde med bambus produkter, her hos Scandinavianlux. Vi har derfor både økologisk bambustøj til børn, kvinder og mænd, så hele familien kan nyde godt af det lækre kvalitets tøj. Shop det lækre udvalg på Scandinavianlux.com, eller i vores fysiske butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg. Vi lover dig, du kommer ikke til at fortryde det.