Viser alle 7 resultater

Bambus strømper & strømpebukser til børn

Vi har her hos Scandinavianlux samlet et lækkert udvalg af bambus strømper & strømpebukser til børn, i den lækreste og blødeste materiale. Disse fine og lækre strømper og strømperbukser er fra mærket Joha, som producerer det absolut lækreste tøj og tilbehør til børn, i de lækreste kvaliteter. Økologisk bambus er en af de lækreste materialer naturen har givet os, og bambus materialet føles silkeblødt mod huden, og er i den grad en behagelighed dit barn skal have. Strømper og strømpebukser i bambus, kommer i en kvalitet uden lige, som du med god samvittighed kan give dit barn på.

Varme fødder

Det er enormt vigtigt at holde sit barn varm og lun i de kolde måneder, og det er ikke en undtagelse møde de små fødder og ben. Vi har derfor et lækkert udvalg af strømper og strømpebukser i den lækreste bambus kvalitet, som både er dejlig lune og enormt behagelige for dit barn at have på. De strømper vi har hos Scandinavianlux, findes i et stort spænd af størrelser, så der er både til store og små børn. Giv dit barn den lækreste velbehag, med gode og bløde strømper og strømpebukser, i bambus.

Tjek vores lækre udvalg af bambus tøj ud til børn, og shop med god samvittighed lækkert tøj og tilbehør hjem til dit barn. Alt bambus tøj er OEKO-TEX certificeret, som både er godt for dit barn og miljøet. Shop det store udvalg på Scandinavianlux.com, eller i vores fysiske butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg. Vi er sikre på du finder noget til dit barn.