Joha uld-silke sæbe

Original price was: kr. 89,00.Current price is: kr. 80,00.

TangentGC – TGC041 Fine Wash 300ml

kr. 75,00

TangentGC – TGC043 Stain Remover 300ml

kr. 75,00

TangentGC – TGC042 Fabric Softener 300ml

kr. 75,00

Bambus tilbehør til børn

Hos Scandinavianlux vil vi gerne tilbyde dig alt det bedste økologisk bambus tilbehør til børn. Vi har derfor samlet det lækreste udvalg til dig herover, hvor du kan shoppe de lækreste huer, solhatte og savlesmække hjem til dit barn. Vi her hos Scandinavianlux er helt vilde med mærket Joha, og deres lækre bambus kvalitet, i børnetøj og tilbehør. Vi har i årenes løb testet mange forskellige børnetøjs mærker, og vi må bare erkende, at de producerer de lækreste produkter, i de fineste designs, absolut bedste kvaliteter, og til enormt skarpe priser. Her på Scandinavianlux.com, og i vores butik på Frederiksberg, der finder du alle disse lækre produkter, som du og dit barn ikke kan undvære.

Vi har de lækreste huer og solhatte til børn, og vi er helt vilde med dem i bambus. Bambus er et af de lækreste materialer naturen har givet os, og det føles enormt blødt mod huden. Derudover har det den dejlige funktion, at det køler, når dit barn får det for varmt. Vi kan derfor varmt anbefale at købe huer og solhatte til dit barn i bambus i de lune måneder, da det hurtigt kan blive for varmt for dit barn. Børn skal beskyttes mod solen, dog skal det stadig være behageligt med en solhat på, og der går bambus ind og giver en kølende og behagelig følelse, så dit barn ikke føler ubehag.

Lækkert tilbehør i bambus

Hos Scandinavianlux har vi lækre huer og hatte i bambus. Bløde huer og hatte, som du med god samvittighed kan give dit barn på. Vi har også de lækreste sæber fra Tangent, som vi anbefaler vores kunder at vaske deres børns bambus tøj i. Sæberne fra Tangent plejer og vasker tøjet nænsomt. Tjek det lækre udvalg af tilbehør i bambus ud, på Scandinavianlux.com, eller i vores butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg.