Viser alle 12 resultater

Joha uld t-shirt med is på

Original price was: kr. 169,00.Current price is: kr. 84,00.

Joha uld langærmet bluse lyserød

Original price was: kr. 199,00.Current price is: kr. 99,00.

Langærmet bluser til børn

Her hos Scandinavianlux har vi et stort udvalg af langærmet bluser til børn, produceret og designet af det danske mærke Joha. De har lavet børnetøj i mange år, og deres tøj er i en klasse for sig selv. De har ligget solidt på det danske marked, og er i den grad begyndt at gøre sit indtog på de udenlandske markeder. Mange har fået øjnene op for deres lækre kvaliteter, og vi forstår dem godt. Vi har hos Scandinavianlux haft tøj fra dem, til børn, kvinder og mænd i mange år, og vi er helt vilde med det. Vi har arbejdet med tøj i mange år, og derfor har vi prøvet en masse forskelligt, men intet slår deres udsøgte kvalitet. Vi vil derfor også gerne tilbyde et stort udvalg til vores kunder, hvor vi kører tøj i mange forskellige farver, designs og mønstre.

Kvalitets langærmet bluser er en investering for livet

Bluserne er produceret i de lækreste materialer. Deres uldtøj kommer i den lækreste og fineste Merinould, som er en langt finere fiber end almindelig uld. Derudover har de tøj, hvor de kombinerer den lækre Merinould med silke, som giver et fint og blankt udtryk i tøjet. Alle materialerne er åndbare, og er varmeregulerende. Så de holder dit barn varmt når det er koldt, og køler dem hvis det bliver for varmt.

De små skal have den bedste start på livet. De skal have det bedste tøj, man kan få. Vi syntes det er den bedste investering man kan gøre. Tjek vores lækre udvalg af langærmet bluser til børn, på Scandinavianlux.com