Joha uld silke bodystocking m/kort ærme mørkeblå

Original price was: kr. 189,00.Current price is: kr. 170,00.

Joha uld silke bodystocking m/kort ærme naturhvid

Original price was: kr. 189,00.Current price is: kr. 170,00.

Bodystocking korte ærmer

Det er enormt vigtigt at have bodystockings i din babys garderobe, da dit barn har det på i løbet af hele dagen. Og når de er helt små, så kan man hurtigt komme igennem en del på en enkel dag, og derfor er det godt at have et stort udvalg, så man let kan skifte dem. Hos Scandinavianlux har vi samlet et lækkert udvalg af bodystockings med korte ærmer til babyer, som er produceret i de lækreste kategorier. Joha producerer bodystockings i uld-silke, uld og bambus, som er materialer i verdensklasse. Vi er helt vilde med med lækre bodystockings, da de er bløde og behaglige for dit barn at have på. Samtidig med det, så er deres lækre bodyer mærket med OEKO-TEX, så de er produceret med omtanke til miljøet, samtidig med at du får de lækreste og naturligste fibre i dit barns tøj.

Vi har hos Scandinavianlux er stort udvalg af bodystockings uden ærmer til helt nyfødte babyer, og helt op til 1-års alderen. Vi har desuden sørget for, at vores brede udvalg af bodystocking med korte ærmer består af topkvalitets bodystockings, der er nemme at tage på og af din baby, så du i højere grad kan gøre dette uden at få en utilfreds baby.

Bodystockings i bambus, uld og uld-silke

Giv dit barn den lækreste velvære og tryghed i vores lækre bodyer. Velværen starter indefra, så shop en masse lækre bodystockings hjem – dit barn fortjener det bedste af det bedste. Shop stort udvalg af bodystockings med korte ærmer til din baby hos Scandinavianlux.com, eller i vores fysiske butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg.