Viser alle 48 resultater

Joha børstet uld hue i blå

Original price was: kr. 179,00.Current price is: kr. 89,00.

Joha børstet uld hue i aqua melange

Original price was: kr. 179,00.Current price is: kr. 89,00.

Joha uld-silke sæbe

Original price was: kr. 89,00.Current price is: kr. 80,00.

TangentGC – TGC041 Fine Wash 300ml

Original price was: kr. 75,00.Current price is: kr. 52,00.

TangentGC – TGC043 Stain Remover 300ml

Original price was: kr. 75,00.Current price is: kr. 52,00.

TangentGC – TGC042 Fabric Softener 300ml

Original price was: kr. 75,00.Current price is: kr. 52,00.

Børstet uldtøj til børn

Hos Scandinavianlux har vi et stort udvalg af lækkert børstet uldtøj til børn, fra Joha. I de kolde måneder på året er det vigtigt, at vælge det rette tøj man giver sine børn på. Det er dermed ikke underordnet, hvilke materialer du går hen og vælger til dit barn. Uldtøj har altid været et godt valg til børn, da det har en masse gode egenskaber, såsom at det er temperaturregulerende, og at dit barn vil blivet varmet når det er koldt, og afkølet når det er varmt. Uld føles altid varmt og tørt mod huden. Børstet uld er en kraftigere opkradset uld, der bruges perfekt som overtøj i de lunere måneder, og som passer godt under jakker, regntøj og flyvedragter i de kolde måneder. Børstet uldtøj er perfekt til, når dit barn sover lur i barnevognen eller klapvognen, samt er fantastisk til køreturen i bilen. Børstet uld er OEKO-TEX certificeret. Det er fremstillet af den fineste og blødeste mulesing free merinould. Produkterne har TOTAL EASY CARE, som gør at ulden er mere slidstærk og peeler mindre. Børstet uld er utrolig behageligt, blødt og isolerende.

Børstet uld

Den bløde og rene merinould giver en skøn varme, på kølige dage. Det er helt uundværligt, når de små ligger i barnevognen og klapvognen. Det lækre tøj i børstet uld, er designet til, at man nemt og hurtigt kan give sine børn det af og på. Og i de små futter, er der lavet en smart lukning, der holder dem fint på plads omkring foden, så de ikke falder af. De har en god pasform og klemmer ikke den lille fod.

Børstet uldtøj vaskes nemt og hurtigt i maskinen på et uldprogram 30ºc med en god uldsæbe. Tjek det lækre udvalg af børstet uldtøj ud, på Scandinavianlux.com