Børstet uld heldragter børn

Hos Scandinavianlux har vi det lækreste udvalg af børstet uld heldragter til børn, som er den lækreste opkradsede Merinould. Merinould er en finere og lækrere type uld, som kommer fra Merinofår. Disse fine heldragter er produceret og designet af det danske mærke Joha, som i flere år har designet tøj til børn. De helt små i familien bruger i deres første år mange timer i barne- eller klapvognen, og det er vigtigt at de er lune og komfortable. De producerer de lækreste produkter i børstet uld, som fungerer fantastisk som overtøj. De lækre heldragter bliver ofte brugt som overtøj i de lunere måneder, og om vinteren fungerer de rigtig godt under en jakke eller flyverdragt. Merinould varmer og luner som intet andet, så hvis du vil klæde dit barn i det lækreste overtøj, så vælg de fine heldragter i børst uld.

Lækre heldragter i børstet uld

Vi har her hos Scandinavianlux et stort udvalg af heldragter, både til indendørs brug, samt udendørs. Alle børn bør eje en heldragt, og vi kan i den grad anbefale dem i børstet uld. Den opkradsede uld gør, at de små ikke kommer til at fryse når de ligger i deres barne- eller klapvogn. Den lækre børstet uld er OEKO-TEX certificeret, med omtanke på miljøet.

Vi har heldragter i børstet uld, der er rigtig lækre til de kolde vintermåneder.  Vi elsker dragter, da de er så nemme at få af og på. Shop de lækre heldragter, på Scandinavianlux.com, eller i vores butik på Frederiksberg, hvor vi har forskellige varianter og farver.