Viser alle 5 resultater

Børstet uld jakke/cardigans til børn

Her hos Scandinavianlux har vi det lækreste udvalg af børstet uld jakke/cardigans til børn, fra Joha. Vores børstet uld jakker/cardigans er lavet af en kraftigere opkradset uld. Vi har både jakker/cardigans til både drenge og piger, og som vi mener er en god investering, når de små skal have det bedste af det bedste. Børstet uldtøj er godt under dit barns overtøj i de kolde måneder, og kan bruges som overtøj i de lunere måneder. Disse jakker/cardigans kan derfor bruges året rundt.

En baby jakke/cardigan kan bruges hele året. Om sommeren fungerer den som en slags jakke. Om vinteren er det rart med en lille cardigan under sin jakke eller flyverdragt, som et ekstra isolerende lag. Det er rigtig rart at have en cardigan på, og en cardigan i børstet er det bedste der findes i de kolde måneder.

En børstet uld cardigan/jakke kan bruges året rundt

Børstet uld er en kraftigere uld, der bruges perfekt som overtøj i de lunere måneder. Børstet uldtøj er perfekt til når dit barn sover lur i barnevognen eller klapvognen, samt er fantastisk til køreturen i bilen. Den skønne børstet uld er OEKO-TEX certificeret, med omtanke på miljøet. Det er fremstillet af den fineste og blødeste mulesing free merinould.

Det lækre tøj i børstet uld er designet til, at man nemt og hurtigt kan give sine børn det på og af. De lækre jakker/cardigans lukkes og åbnes med knapper, og har en utrolig god pasform, som dit barn vil føle sig behagelig i. Tjek det lækre udvalg af børstet uldtøj ud, på Scandinavianlux.com, eller i vores fysiske butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg.