Viser alle 15 resultater

Joha anti kradse luffer i økologisk bomuld hvide

Original price was: kr. 49,00.Current price is: kr. 44,00.

Bomuldstøj til børn

Bomuldstøj til børn er en af de mest populære materialer, når vi skal klæde vores små i noget behageligt og blødt tøj. Bomuld er en naturlig fiber, der er åndbar og let at vedligeholde. Joha producerer det fineste tøj, i 100% økologisk bomuld, der både holder børnene tørre og kølige, selv når det er varmt og fugtigt udenfor. Dette skyldes bomuldens naturlige åndbarhed, som gør det nemt for luft at cirkulere og kroppen at ånde.

Økologisk bomuldstøj

Alt tøjet produceres miljøvenligt og bæredygtigt, og det gælder også tøjet i økologisk bomuldstøj. Ikke nok med at det er økologisk, er alt deres tøj OEKO-TEX-certificeret. Bomuld er en naturlig ressource, der kan dyrkes og høstes på en måde, der er skånsom over for miljøet. Derudover kan bomuld også genanvendes og genbruges, hvilket betyder, at det ikke behøver at ende som affald.

Alt i alt er bomuldstøj til børn en fantastisk løsning, når det kommer til at klæde vores små i noget, der er blødt, behageligt, holdbart, og samtidig med omtanke på miljøet.

Vask bomuldstøj på 40 grader

Bomuldstøj er et holdbart materiale, der kan tåle gentagne vaske og slid. Det er vigtigt, når det kommer til børnetøj, da børn kan være hårde ved deres tøj. Bomuldstøj er også nemt at vedligeholde og kan tørretumbles uden at miste sin form eller farve. Vask dit bomuldstøj på et vaskeprogram på 40 grader, og med en god sæbe. Vi kan varmt anbefale Tangents gode sæber, som du også finder her på shoppen.