Viser alle 51 resultater

Baby djævlehue i lysegrå

kr. 199,00

Baby djævlehue i naturhvid

kr. 199,00

Baby djævlehue i lyseblå

kr. 199,00

Baby djævlehue i lyserød

kr. 199,00

Pige bamse med cashmere tøj på

kr. 349,00

Drenge bamse med cashmere tøj på

kr. 349,00

TangentGC – TGC041 Fine Wash 300ml

kr. 75,00

TangentGC – TGC043 Stain Remover 300ml

kr. 75,00

TangentGC – TGC042 Fabric Softener 300ml

kr. 75,00

Cashmere tøj til børn

Hos Scandinavianlux har vi et stort udvalg af tøj og tilbehør i cashmere til børn. Cashmere er den lækreste og mest silkebløde fiber der findes, og er derfor enormt eksklusiv og luksuriøs gave vi har fået fra naturen af. Vi har både pullovers, cardigans, bukser/leggings, dragter og tilbehør i dette fine materiale. Vi her hos Scandinavianlux har designet og produceret cashmere tøj i mange år til voksne, og vi synes ikke at de små skulle snydes, og derfor har vi designet vores egen tøj linje til børn – Minilux. Alle i familien skal have lækkert og blødt tøj på, og det gælder i den grad også vores små børn. Cashmere føles silkeblødt på huden, og er derfor den ultimative luksus du kan give dit barn.

Cashmere er varmeregulerende, og regulerer sig efter dit barns kropstemperatur. Du skal derfor ikke være nervøs for, at cashmere bliver for varmt for dem, da cashmere køler kroppen når det bliver for varmt, og absorberer alt fugt, så huden holdes frisk og tør. Det dejlige ved cashmere tøj er også, at det er selvrensende så du sparer både tid på at vaske det, og du tager hensyn til miljøet ved at hænge det til gennemluftning.

Hos Scandinavianlux har vi et stort udvalg af cashmere tøj til børn, som du med god samvittighed kan klæde dem i. Når du handler cashmere børnetøj hos os, så er der garanti for at kvaliteten af tøjet er i top.

Cashmere = ultimative luksus

Vi har her hos Scandinavianlux designet de lækreste styles til de søde små børn, i et væld af fine farver. Vi har valgt at producerer det lækre cashmere tøj i et klassisk udtryk, så det kan bruges år efter år. Husk at passe ekstra godt på dit cashmere tøj, og vask på et uldprogram på maks 30 grader, med en uldsæbe der passer til.

Shop lækkert tøj til børn, på Scandinavianlux.com, eller i vores butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg.