Cashmere cardigans til børn

Hos Scandinavianlux har vi et stort udvalg af cardigans i cashmere til børn i mange fine farve, og den lækreste cashmere kvalitet. Vi har her hos Scandinavianlux selv designet og produceret vores tøj i cashmere til børn, under mærket Minilux. Vi er meget stolte af vores børnetøj i cashmere, da vi ikke er gået på kompromis med kvaliteten og design. Vores fine cardigans kommer i to forskellige designs. Vi har designet den klassiske cardigan til børn, hvor den lukkes med de fineste perlemorsknapper, som gør cardiganen nem at få af og på. Vi har også fine cardigans med knapper i siden. Vi har et væld af fine farver, både neutrale farver, men også farver som gul, blå og lyserød. Vores cashmere cardigans er både til drenge og piger. Cardigans er en rigtig god investering, når de små skal have det bedste af det bedste. Vi anbefaler vores kunder at købe den i en størrelse større, og bukke ærmerne op, så den lille kan få glæde af den i mange år.

Cashmere cardigans kan bruges året rundt

Vores fine cardigans er produceret i 100% cashmere, og er dermed dejlig varm, og føles silkeblød mod huden. Dog kan de fine cardigans til børn bruges året rundt, da i de lunere måneder kan den bruges som en lille jakke, og i de kolde måneder under en flyverdragten eller jakken. Cashmere er varmeregulerende, og tilpasser sig også dit barns kropstemperatur, så hvis de får det for varmt, så køler cashmere og absorberer fugt, og hvis de fryser, så varmer cashmeren dem.

Cashmere er verdens fineste fiber – og derfor den ultimative luksus! Tjek de fine cardigans i cashmere til børn ud på Scandinavianlux.com, eller i vores fysiske butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg.