Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Heldragter i cashmere

Vi har her hos Scandinavianlux et lækkert udvalg af cashmere heldragter til børn, i den lækreste kvalitet der findes. De helt små i familien bruger mange timer i deres barne- og klapvogn, og derfor er det enormt vigtigt at de er komfortable i deres dragt. Vi har her hos Scandinavianlux designet de fineste cashmere heldragter, som er komfortable for børnene at ligge i, samtidig med at de er vildt bløde og behagelige. Vi har designet dem sådan, at man åbner og lukker den med knapper, så den er nem at få af og på. Alle vores lækre dragter i 100% cashmere er temperaturregulerende, og tilpasser sig dit barns kropstemperatur. Begynder de at få det varmt og svede i dragten, så køler cashmeren, samtidig med at den absorberer fugt og sved, så kroppen bliver holdt tør og frisk.

Heldragter til hele året

Vi har her hos Scandinavianlux et stort udvalg af heldragter, i mange forskellige lækre farver og materialer. Vi har vores lækre cashmere dragter i vores eget design fra Minilux, også har vi de fineste heldragter fra Joha i uld, uld-silke, bambus og børstet uld. Vores dragter giver dit barn en rigtig tryg og god fornemmelse på kroppen, i de fineste designs og farver. Vores bambus og uld-silke dragter er rigtig lækker til de lune sommermåneder, og vores bløde uld og cashmere dragter fungerer fantastisk til de køligere måneder, da de varmer exceptionelt godt.

Shop de lækre heldragter på Scandinavianlux.com, hvor vi har forskellige varianter og farver. Du kan også tage et kig forbi vores fysiske butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg.