Viser alle 6 resultater

Halsedisse børn

Halsedisse børn. Hos Scandinavianlux har vi et stort udvalg af halsedisser til dit barn, i forskellige varianter og farver. Vi har både halsedisser i cashmere og uld, som begge føles dejligt blødt mod huden. En halsedisse – eller halsrør som mange kalder det er en fantastisk opfindelse. Hvis man ikke ønsker et stort halstørklæde, men blot en enkelt løsning – så er halsedissen perfekt. I Institutionerne har de faktisk forbudt børn at have halstørklæder på, da der er kvælningsfare. Derfor er det rigtig godt med en halsedisse, som kan holde dit barn lunt og trygt. De føles bløde og behagelige mod huden, og du kan derfor med god samvittighed give dit barn det på.

Halsedisse til børn

Vi har lækre halsedisser til børn. Her kan du nemt vælge den halsedisse, der passer dit barn bedst. Skal det være den tykke i dobbelt opkradset merinould, eller skal det være den lidt tyndere i den fintstrikkede merinould? Skal det være den ultimative luksus halsedisse til børn så skal det være Scandinavianlux eget i 100% cashmere.

Et åraktisk tørklæde til de små

Istedet for halstørklæder skulle du prøve en halsedisse til dig barn. Så meget nemmere! Og barnet kan også hurtigt selv tage den af og på. Blød og lækker og man undgår forkølelser og ondt i halsen. Praktisk og smart!

Køb forskellige varianter af halsedisse til børn hos Scandinavianlux.com, og giv dit barn det bedste at have på, så de føler sig komfortable. Det er samtidig en rigtig god gave ide at give til en fødselsdag.