Viser alle 15 resultater

Joha overall med seler i økologisk bomuld hvid/lyseblå

Original price was: kr. 269,00.Current price is: kr. 134,00.

Joha overall med seler i økologisk bomuld hvid/lyserød

Original price was: kr. 269,00.Current price is: kr. 134,00.

Heldragter til børn

Hos Scandinavianlux har vi et stort udvalg af heldragter til børn, i mange lækre materialer. Vi har både heldragter i cashmere, uld, uld-silke, børstet uld og bambus. Disse materialer er nogle er af de lækreste kvaliteter du finder i tøj, og vi her hos Scandinavianlux har et stort udvalg. Heldragter er helt fantastiske som køredragter eller overtøj i de lunere måneder. Vores dragter i børstet uld er fantastiske som overtøj, da det varmer godt. I vinter månederne fungerer det også super godt under en flyverdragt. Vores uld, uld-silke og bambus dragter fra Joha fungerer også fantastisk til under overtøjet, og mange bruger også disse heldragter som natdragter, da de er meget behagelige for børn at sove i.

Vil du give dit barn den ultimative luksus, så skal du købe dem en lækker cashmere heldragt. Cashmere er et af de mest eksklusive og luksuriøse kvaliteter, som er varmeregulerende, og som føles fantastisk blødt mod huden. Vores lækre cashmere dragter har vi selv designet under vores eget mærke til børn – Minilux – og vores fine heldragter lukkes af fine perlemorsknapper.

Børnene bruger rigtig meget tid i barnevognen, og derfor er det vigtigt at de er godt isoleret, så de ikke begynder at fryse. Til udendørsbrug i de kolde måneder, er vores cashmere, uld og børstet uld heldragter enormt varme og behagelige for børn. Til de lunere måneder, der fungerer bambus rigtig godt, da bambus går ind og køler kroppen, når det bliver for varmt. Shop derfor en lækker dragt hjem til dit barn.

Dragter i de lækreste materialer

Vi er kæmpe fan af dragter til børn, da de er så nemme at få af og på, og man behøver man kun et enkelt stykke tøj til sin baby. Super nem, og rigtig behagelig løsning. Shop de lækre heldragter på Scandinavianlux.com, hvor vi har forskellige varianter og farver.