Når det er kold udenfor er det rigtig vigtigt at holde de små hoveder lune. Dette gøres nemt med en hue. Vores huer hos Scandinavianlux er lavet i uld, så du er sikker på den bedste beskyttelse mod kulden og vinden. Man udskiller 60% af sin varme gennem hovedet. Så det er meget vigtigt at holde de små´s hoveder lune. Vi har tykke huer til den kolde vinter – og tyndere huer til alle forår og efterårsmånederne. Du kan vælge mellem de tykke og vamsede merinould i dobbelt lag, der varmer barnet, når det er rigtig koldt. Du kan også vælge den tyndere merinould i dobbelt lag, der er perfekt når de ikke er minus 20 grader, men stadig koldt. Denne hue kan nemt være under en cykelhjelm. Skal det være en endnu tyndere hue, så anbefaler vi huen i merino og silke. Den er blød og lækker og kan bruges næsten året rundt – selv af de mindste børn, da den ikke kradser overhovedet.

Huer til alle børn

Her hos Scandinavianlux har vi huer til alle børn. Vi har huer til de nyfødte og huer til tumlingerne. Og så har vi selvfølgelig også huer til de store børnehavebørn. Så skal dit barn beskyttes mod vinterens kulde og vind så finder du med garanti den perfekte hue hos os.

Huer i forskellige kvaliteter

Vi har et stort udvalg af Joha´s lækre huer i merinould. Vi har også de lækre bløde huer i uld og silke. Scandinavianlux er vores eget design og vi har gjort os umage og skabt de lækreste huer til børn i ren cashmere. Cashmere er den blødeste og varmeste fiber der findes, så hed en hue i cashmere er du sikret en perfekt komfort.