Viser 1–60 af 136 resultater

Der findes uld – og der findes merinould. Merinould kommer fra merinofåret, der oprindeligt stammer fra Spanien. I dag kommer størstedelen af merinould fra Australien og New Zealand. Merinould er meget meget blødere end almindelig uld. Fibrene er også lettere og tyndere. Derfor kan man spinde den fineste og blødeste tråd af merinoulden. Merinould har den fantastiske egenskab, at den varmer, når det er koldt – og køler, når det er varmt. Derudover optager den ikke svedlugt – og den leder fugten væk fra kroppen, så man forbliver tør og frisk hele dagen. Hos Scandinavianlux har vi er stort udvalg i merinould. Vi har merinould til mænd og kvinder og børn i alle aldre. Du kan bruge merinould året rundt af alle aldre. Da ulden er så blød kan den sagtens anvendes direkte på huden – selv af nyfødte.

Merinould til hele familien

Vi har her hos Scandinavianlux et stort udvalg af merinould til alle i familien. Vi har uldundertøj af merinould til mænd, kvinder og børn. Og vi har også bluser og leggins i merinould. Den brede vifte af merinould gør det nemt at finde noget til alle. Her finder du de blødeste og fineste designs fra danske Joha i 100% merinould. Vi har også en skøn blanding af 85% merinould og 15% silke. Den er en smule tyndere og lidt mere blank. Denne blanding har vi lige ledes både til mænd, kvinder og børn. Blandingen merinould og silke kan bruges året rundt, da den er så let og tynd, at man ikke sveder i den.

Merinould og silke

Blandingen af merinould og silke er fantastisk blød og lækker. Derfor er den særdeles velegnet til babytøj og børnetøj. Vi har derfor udvalgt de lækreste designs i vores butik til dig. Den fine og sarte babyhud fortjener den bløde og smidige uld, der sagtens kan sidde tæt på kroppen. Alt Joha´s tøj er ØKO-TEX, der er godt for huden og for naturen.