Viser alle 36 resultater

Joha natkjole med blomsterprint økologisk bomuld

Original price was: kr. 249,00.Current price is: kr. 124,00.

Joha natkjole med flamingoer på

Original price was: kr. 199,00.Current price is: kr. 99,00.

Nattøj til børn

Hos Scandinavianlux har vi et lækkert udvalg af nattøj til børn, i de lækreste materialer. Det er vigtigt at børn bruger natten til at hvile sig, så de er ved deres fulde fem til næste dag. Søvn er ikke bare vigtigt for børn, men er vigtigt for alle mennesker, da hvile til kroppen er vigtig, så man kan fungerer optimalt i hver dag. Vi har derfor samlet et lækkert sortiment af uld, uld-silke og bambus tøj fra danske Joha, så hele familien kan få sig en dejlig nattesøvn, i det lækreste og blødeste materiale.

De helt små i familien må ikke fryse eller svede i det nattøj de har på, og det må heller ikke stramme for meget, da det skal være behageligt at sove i. Vi har her hos Scandinavianlux nattøj til børn der kan bruges året rundt, vi kan dog anbefale vores lækre nattøj i uld og uld-silke til de koldere nætter, og til de varme nætter, der er vores bambus helt fantastisk, da det går ind og køler kroppen. Dog er alt vores nattøj varmeregulerende, og kan bruges både til kolde og lune nætter.

Når kun det bedste er godt nok

Nattøj er i vores optik meget vigtigt, og især for de helt små babyer og børn, da de sover mange timer i løbet af en dag. Derfor har vi samlet et bredt udvalg på shoppen, til børn i alle aldre. Shop vores lækre udvalg på Scandinavianlux.com, eller i vores fysiske butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg.