Natdragter til børn

Her hos Scandinavianlux, der har vi et stort udvalg af børnetøj, herunder undertøj og nattøj, fra det danske mærke Joha. Joha har i mange år produceret lækkert og blødt tøj til mænd, kvinder og børn, og de går aldrig på kompromis med deres design, kvalitet og materialer. Vi er helt vilde med Johas lækre produkter, og har til hele familien.

Alt Johas tøj er OEKO-TEX-mærket, og vi er helt vilde med, at de i produktionen af deres tøj, har omtanke for miljøet, da det er noget vi går meget op i her hos Scandinavianlux. Joha bruger de lækreste naturlige materialer: uld, uld-silke og bambus, som er virkelig behageligt at have på. Disse materialer tillader huden at ånde, og er temperaturregulerende. Hvis det bliver for varmt i natdragterne, så køler materialerne, og hvis det bliver for koldt, så varmer de. Vi kan her hos Scandinavianlux anbefale til de lunere nætter, at man klæder sit barn i en natdragt i bambus, da bambus køler kroppen, og absorberer samtidig sved og fugt, så kroppen bliver holdt tør og frisk. Johas natdragter til børn, er produceret i de absolut bedste kvaliteter.

Joha natdragter kan bruges året rundt

Små børn og babyer sover i mange timer, og de skal have det bedste på, så de føler sig behagelige, og de har god bevægelsesfrihed, så de ikke føler sig låst i det tøj de har på. Med en god natdragt, er det nemmere at finde roen, og ikke blive generet i løbet af natten. Shop derfor en lækker natdragt hjem til dit barn, på Scandinavianlux.com, eller i vores fysiske butik på Frederiksberg. Dit barn fortjener det bedste.