Heldragt til børn i børstet uld

Vores heldragt til børn, kan bruges til udendørs brug. Vi kan klart anbefale de lækre heldragter fra Joha, i børstet ud. Børstet uld er et af de lækreste kvaliteter der findes i overtøj til børn, da den opkradsede uld er enormt behagelig, blød og varm at have på. Børn fortjener det bedste, og skal ikke gå rundt og fryse når de er udenfor. Vores heldragter i børstet uld fungerer også fantastisk til en tur i barne- eller klapvognen, da det varmer helt tilpas under en dyne eller tæppe. I de kolde måneder kan man have heldragten på under en flyverdragt, og i de lunere måneder kan det bruges som selvstændigt overtøj.

I de lækre heldragter, er der ikke nogen snore eller elastikker der generer. Den er udstyret med to lynlåse, der gør dragten enormt fleksibel og nem at tage af og på. De lækre heldragter er så behagelige og bløde for de små, og de kan nemt bevæge sig i dragten. Den kradser ikke, og holder den lille tør og lun. Børstet uld har den fantastiske egenskab, at det varmer når det er koldt – og køler når det er varmt. Og så transporterer det fugten væk fra huden.

Børstet uld er god til de kolde måneder

En heldragt i børstet uld er rigtig god at bruge i de kolde måneder, da det holder de små dejlig varme. En god investering til dit barn. Shop det store udvalg af heldragter i børstet uld til børn, på Scandinavianlux.com, eller i vores butik på Frederiksberg. Vi har også heldragter i andre materialer, som kan bruges året rundt.