Viser alle 25 resultater

Strømper til børn

Scandinavianlux har et stort udvalg af strømper til børn, i de bedste kvaliteter der findes. Vores udvalg spænder bredt, og vi har både strømper i cashmere, merinould og bambus, til de helt små i familien. Det er vigtigt at de strømper vi giver vores børn på, ikke kradser eller er ubehagelige at have på. Vi har produceret og designet vores egne strømper til de små, i 100% cashmere. Vi her hos Scandinavianlux har produceret det fineste og lækreste cashmere tøj til børn, under mærket Minilux, som er vores linje af børnetøj i 100% cashmere. Cashmere er det lækreste man kan give sit barn på, og derfor har vi produceret de lækreste strømper, af den blødeste cashmere fiber.

Vi har også et bredt udvalg af strømper fra det danske mærke Joha, som er eksperter inden for uld og bambus. Vi her hos Scandinavianlux er helt vilde med tøj og tilbehør fra Joha, da Joha ikke går på kompromis med deres kvaliteter. Vi har både klassiske strømper til børn fra Joha, men har også strømper med anti-slip, så er gode til glatte gulve.

Alt tøj fra Joha er OEKO-TEX-certificeret, så du kan med god samvittighed give dit barn disse lækre strømper på.

Børnestrømper i høj kvalitet

Shop blandt et stort udvalg af børnestrømper her hos Scandinavianlux. Vi har et stort udvalg – mange forskellige varianter og farver. Vælg dem der passer bedst til dit barn. Du er også velkommen til at komme forbi vores fysiske butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg, og se vores store udvalg af tøj til børn.