Joha uld plaid grå 75cm X 100cm

Original price was: kr. 399,00.Current price is: kr. 379,00.

Joha uld plaid naturhvid 75cm X 100cm

Original price was: kr. 399,00.Current price is: kr. 379,00.

Babytæpper

Hos Scandinavianlux har vi de fineste babytæpper i den lækreste cashmere kvalitet, samt i lækker uld kvalitet. Et babytæppe er i vores optik noget, som enhver baby bør have. Babytæpper er faktisk så populære, at mange af vores kunder køber et tæppe på forhånd, inden den lille er blevet født. Og det forstår vi godt! De små fortjener den blødeste luksus omkring dem, og et tæppe i uld eller cashmere, er den reneste luksus man kan svøbe sit barn i.

Vi har her hos Scandinavianlux designet vores eget babytæppe i den blødeste og lækreste cashmere. Vi har vores fine tæppe i mange forskellige farver, og vi synes det er det ultimativt lækreste tæppe til børn. Vi har designet vores babytæpper ud fra en gammel islandsk strikkeopskrift, som Kronprinsesse Mary også brugte til sine børn. Tæpperne kommer i 100% cashmere, som er den blødeste og fineste uld der findes. Cashmere er eksklusivt, da det ikke er ligeså tilgængeligt. Priserne er dermed højere end almindelig uld, men det er alle pengene værd, da det er den ultimative luksus.

Babytæpper i den bedste kvalitet

Vores lækre babytæpper fra Joha kommer i det lækreste børstet uld, som er opkradset Merinould, og som fungerer fantastisk til udendørs brug, over en barne- eller klapvogn. Børstet uld varmer, og holder dit barn lun og tryg i barnevognen, eller i autostolen.

Shop de lækre kvalitets babytæpper i cashmere og børstet uld på Scandinavianlux.com, eller i vores fysiske butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg. Giv dit barn det lækreste tæppe, som mange børn knytter sig til, og som er et stærkt minde når de bliver større.