Badekåbe & badelagen

Vi har hos Scandinavianlux et lækkert udvalg af badekåbe & badelagen til børn og babyer, i de absolut lækreste og blødeste materialer. Badekåberne er produceret af danske Joha, som ikke går på kompromis med deres kvalitet i deres lækre produkter. De har produceret deres badekåber i økologisk bomuld, der føles blødt og behageligt mod huden, og som du med god samvittighed kan klæde dit barn i.

Rigtig mange børn elsker at gå rundt i en badekåbe i weekenden, og badekåben er faktisk brugbar ved rigtig mange forskellige lejligheder. En badekåbe er lækker efter et bad, så barnet ikke bliver koldt. Derudover kan nogle børn også godt lide at have en badekåbe med på stranden eller i svømmehallen, hvis de netop har tendens til at blive kolde efter at have været i vandet. Badekåben kan dermed bruges i mange situationer, da børn har det bedst, når de føler sig lune og varme.

Badekåben kan også bruges som det ultimative hygge outfit, både til når man er derhjemme, eller er på ferier. Badekåben kan både bruges alene, eller udover noget nattøj. Forkæl derfor dit barn med en lækker badekåbe – de kommer til at elske den.

Økologisk bomuld

Badekåberne og badelagenerne er i økologisk bomuld, hvilket er den mest bæredygtige form for bomuld. Hos Scandinavianlux går vi meget op i kvalitet, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Tjek det lækre udvalg af badekåbe & badelagen i økologisk bomuld ud, på Scandinavianlux.com. Du er også mere end velkommen til at komme forbi vores fysiske butik på Gammel Kongevej Frederiksberg. Vi har badekåber i mange fine farver.