Halsedisser til børn

Hos Scandinavianlux har vi et stort udvalg af halsedisser til børn, i forskellige varianter og farver. Vi har både halsedisser i cashmere, børstet uld og i ren Merinould, som alle føles dejligt blødt mod huden. Vi her hos Scandinavianlux synes at halsedisser er en fantastisk opfindelse, da det går ind og fungerer som et halstørklæde.De går ind og holder de små dejligt lune og trygge, og du kan derfor med god samvittighed købe et par hjem til dit barn.

Vores halsedisser i cashmere, er designet af os selv, og som indgår i vores lækre børnetøjsmærke – Minilux. Vi har designet og produceret det lækreste tøj i cashmere til børn, da de vi ikke synes de skal glemmes. Vi mener at cashmere er den ultimative luksus, og derfor skal de små i familien selvfølgelig også forkæles med lækre cashmere items. Vi er helt vilde med vores lækre halsedisser i cashmere, da de føles silkeblødt mod huden, samtidig med at de varmer rigtig godt.

Halsedisse i lækker kvalitet

Vi har også et stort udvalg af lækre halsedisser til børn, fra det danske mærke Joha. De laver det lækreste tøj og tilbehør til børn, i de fineste og blødeste kvaliteter. Vi er helt vilde med de fine designs, og at de ikke går på kompromis med kvaliteten. Forkæl dit barn med en lækker halsedisse i ren Merinould eller børstet uld.

Vi har mange forskellige varianter og farver hos Scandinavianlux.com. Giv dit barn det bedste at have på, så de føler sig komfortable.