Baby djævlehue i lysegrå

kr. 199,00

Baby djævlehue i naturhvid

kr. 199,00

Baby djævlehue i lyseblå

kr. 199,00

Baby djævlehue i lyserød

kr. 199,00

Huer til børn

Hos Scandinavianlux har vi et stort udvalg af huer til børn, i mange forskellige materialer, designs og farver. Vi er helt vilde med huer og hatte til børn, og har derfor samlet det lækreste udvalg til dig her, hos Scandinavianlux. Vi har både huer i cashmere, uld, uld-silke, børstet uld og bambus, som er de absolut bedste kvaliteter der findes. Det er vigtigt at holde de små hoveder varme i de kolde måneder i Danmark, og vi har en del af dem, så man bør ikke gå på kompromis. Vi her hos Scandinavianlux har selv designet vores lækre huer, og de er alle produceret i 100% cashmere, hvilket er den absolut lækreste kvalitet der findes. Cashmere er eksklusivt og den rene luksus, og vi mener at alle børn fortjener en lækker hue i cashmere. Vi har både klassiske huer til babyer og børn, samt djævlehuer og huer med pompom til babyer i cashmere.

Huer i blød merinould

Man udskiller meget varme gennem hovedet, og er derfor vigtigt at man holder hovedet beskyttet for kulde og vind. Joha har produceret de lækreste huer til børn i uld, uld-silke, børstet uld og bambus. Vi her helt vilde med disse kvaliteter, her hos Scandinavianlux, og har derfor også et stort udvalg. Vi har huer i 100% Merinould, samt huer i uld-silke kombinationen, som er enormt fin og blød at have på. De lækre huer i børstet uld er af en opkradset uld, som fungerer fantastisk i de kolde tider, da det varmer ekstra godt om de små hoveder. Vores bambus huer fungerer fantastisk året rundt, men er rigtig lækre til de lune måneder, da det går ind og køler, hvis det bliver for varmt. Der er ikke gået på kompromis med designs og kvalitet, og vi er helt vilde med det.

Shop det lækre udvalg på Scandinavianlux.com, eller i vores butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg. Vi har et stort udvalg, med lækre huer i de lækreste kvaliteter, til de skarpeste priser.