Savlesmække til børn

Hos Scandinavianlux har vi de lækreste savlesmække til børn og babyer i bambus og børstet uld. Når de helt små i familien begynder at få tænder, så savler de, og derfor er det vigtigt at have savlesmække, så de ikke gør deres tøj helt vådt. Det er ikke behageligt for de små at gå rundt med et vådt og koldt bryst, og i sommetider kan det lede til, at de små går hen og bliver syge. Johas lækre savlesmæk i børstet uld er lavet af 100% opkradset merinould, der både holder dit barn varm og tør omkring brystet. Designet er fint og klassisk, og kan både bruges af piger og drenge. Vores fine savlesmække er også en god gaveidé, da man i løbet af en dag skifter savlesmækken et par gange.

Savlesmæk i merinould

Vi har her hos Scandinavianlux også savlesmække i bambus materiale, som er i et tyndere materiale end den i børstet uld. Man kan bruge savlesmække både inde og ude, men vi anbefaler at man bruger savlesmækken i børstet uld, når man er på tur med den lille. Hvis den lille skal have en mad pause, så er den god at bruge til at tørre munden med. Børstet uld er tykkere, og fungerer derfor bedre når man er ude. Vores fines bambus savlesmække er rigtig gode til at børn, for at undgå at de spilder på deres tøj, og for at holde dem tørre dagen lang. Vi her hos Scandinavinlux synes det er en rigtig god investering, da det både passer på tøjet, og holder dit barn varm og tørt.

Hos Scandinavianlux udvælger vi de lækreste ting til babyer og børn, da børns velbehag er super vigtigt for os. Vi udvælger og producerer kun ting i de lækreste materialer, så selvfølgelig har vi også savlesmække i det lækreste uld materiale. Shop på Scandinavianlux.com.