Minilux cashmere sokker lysegrå

Original price was: kr. 249,00.Current price is: kr. 174,00.

Minilux cashmere sokker lavendel

Original price was: kr. 249,00.Current price is: kr. 174,00.

Minilux cashmere sokker grå

Original price was: kr. 249,00.Current price is: kr. 174,00.

Strømper til børn og babyer

Vi har her hos Scandinavianlux et stort udvalg af strømper til børn og babyer, i mange forskellige lækre kvaliteter. Vi har både strømper i cashmere, uld og bambus. Vores lækre strømper holder dit barn varm og lun om fødderne dagen lang. Vi har både strømper med og uden anti-slip. Især når børnene går på et glat gulv uden sko på, er det en god ide at give dem strømper på med anti-slip, så de ikke går og glider rundt på gulvet.

Strømper er noget de små bruger hele dagen, og det er derfor vigtigt de har strømper på, der holder dem varme dagen lang, samt som sidder godt på deres fødder, og ikke falder af. Alle vores strømper sidder enormt godt på foden, og de falder ikke af. Vores strømper kradser heller ikke, men føles silkebløde mod huden. Alle Johas lækre strømper er OEKO-TEX mærket, og du kan derfor med god samvittighed give dit barn disse lækre strømper på.

Vi har her hos Scandinavianlux også designet vores egne Minilux strømper, i 100% cashmere. Cashmere er den ultimative luksus til dit barn, da det er den lækreste fiber, som føles exceptionelt blød mod huden. Samtidig med det, holder cashmere materialet også dit barns fødder varme, dagen lang.

Kvalitets strømper til børn og babyer

En god strømpe, er en rigtig lækker luksus for dit barn eller baby. Shop strømper til din baby eller dit barn hos Scandinavianlux.com. Vi har et stort udvalg – mange forskellige varianter og farver. Vælg dem der passer bedst til dit barn.