Uld-silke bluser til børn

Hos Scandinavianlux har vi et stort udvalg af lækre uld-silke bluser til børn. Det danske mærke Joha har designet og produceret de fineste produkter til børn, og deres lækre tøj i uld-silke er ikke en undtagelse. Uld-silke kombinationen er enormt lækker og blød mod huden, og kombinationen med 85% Merinould og 15% silke, giver tøjet et fint og blankt udtryk. Man skal ikke blot finde bluser der er søde at se på, de skal også kunne varme dit barn og give dem god bevægelsesfrihed. Vi har udvalgt bluser til børn i de fineste designs og farver, og passer både godt til piger og drenge.

Vi her hos Scandinavianlux er helt vilde med den skønne uld-silke kvalitet i børnetøj. De kommer i en lækker kvalitet, og giver komfort dagen lang – du er sikret produkter i topkvalitet, til skarpe priser.

Bluser til børn

Vi er fuldstændig kompromisløse, når det kommer til vores tøj til de små. Vi udvælger det lækreste tøj, hvor de små føler sig komfortable i deres tøj, samtidig med at det er tøj der lader kroppen ånde. Uld-silke bluser er helt fantastiske her, da det lader børnenes hud ånde, og giver den god bevægelighed i bluserne. Uld-silke kradser ikke mod huden, og har den fantastiske funktion, at det absorberer sved og fugt, og holder huden frisk og tør. De helt små kan ikke sige fra, hvis der er noget der føles ubehageligt, derfor er det ekstra vigtigt, at tøjet er blødt og lækkert fra start.

Shop lækre bluser i uld-silke til børn, på Scandinavianlux.com, eller i vores fysiske butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg.