Viser alle 8 resultater

Joha uld-silke langærmet body med blondekant naturhvid

Original price was: kr. 229,00.Current price is: kr. 206,00.

Joha uld silke langærmet bodystocking mørkeblå

Original price was: kr. 229,00.Current price is: kr. 206,00.

Joha uld silke bodystocking m/kort ærme mørkeblå

Original price was: kr. 189,00.Current price is: kr. 170,00.

Joha uld silke bodystocking mørkeblå

Original price was: kr. 169,00.Current price is: kr. 152,00.

Joha uld silke langærmet bodystocking naturhvid

Original price was: kr. 229,00.Current price is: kr. 206,00.

Joha uld silke bodystocking m/kort ærme naturhvid

Original price was: kr. 189,00.Current price is: kr. 170,00.

Joha uld silke bodystocking naturhvid

Original price was: kr. 169,00.Current price is: kr. 152,00.

Joha uld-silke slå om body naturhvid

Original price was: kr. 249,00.Current price is: kr. 224,00.

Uld-silke bodystockings til børn

Hos Scandinavianlux har vi et stort udvalg af uld-silke bodystockings til børn. Børn har en bodystocking på stort set hele tiden, i deres første par leveår, og derfor er det enormt vigtigt at have godt udvalg af lækre bodystockings til sit barn. Alle forældre kan nikke genkende med, at der skal skiftes bodystockings et par gange om dagen, og derfor synes vi her hos Scandinavianlux, at du skal shoppe nogle lækre bodyer hjem, i den lækreste uld-silke materiale. Vi har et stort sortiment med bodyer uden ærmer, samt med korte og lange ærmer. Det er det danske mærke Joha der har designet og produceret disse lækre bodystockings, og de er produceret i den lækreste kvalitet.

Vi er helt vilde med uld silke produkter, og har derfor også et stort udvalg. De lækre bodyer er produceret i 85% Merinould og 15% silke, som giver bodyen et fint og blankt udtryk. Der bruges merinould i stedet for almindelig uld, som er en langt finere form for uld, deres føles silkeblødt mod børnenes fine hud. Der er god bevægelighed i de skønne bodystockings, så du kan med god samvittighed shoppe en masse lækre bodyer hjem til dit barn.

Bodystockings i uld-silke = velvære

Alt uld silke tøjet er OEKO-TEX-mærket, som ikke kun er godt for dit barn, men også miljøet. Vi synes det er vigtigt at bodystockings er i den bedste kvalitet, da de sidder helt tæt ind på kroppen, og man skal passe på deres fine og bløde hud.

Det bedste vi kan give vores børn er velvære og tryghed – og det starter inderst inde. En body skal være behagelig og smidig og give fuld bevægelsesfrihed. Shop stort udvalg af body’er i uld-silke til din baby, hos Scandinavianlux.com