Viser alle 6 resultater

Uld-silke bukser/leggings børn

Hos Scandinavianlux har vi de lækreste uld-silke bukser/leggings til børn, og som er en vigtig del af deres garderobe. Her hos Scandinavianlux har vi et stort udvalg, så du kan vælge det par der passer bedst til dit barn. Vi anbefaler vores kunder bukser i uld-silke, da det er den lækreste kvalitet du får i et par bukser, og føles så blød mod huden. Du kan man god samvittighed give dit barn dem på, for vi lover dig for, de er silkebløde at have på. Vi er helt vilde med uld-silke kombinationen, da det varmer dejligt om benene, samtidig med at det lader huden ånde. Der er også rigtig god bevægelsesfrihed i vores bukser til børn.

Joha har designet disse lækre bukser, og vi er her hos Scandinavianlux, helt vilde med deres lækre produkter til børn. De laver de fineste designs, i flotte farver og mønstre, som er super søde. De går heller aldrig på kompromis med deres kvalitet, og vælger altid det bedste. Alt deres tøj er OEKO-TEX mærket, hvilket ikke kun er fantastisk for dit barn, men også for miljøet.

Bukser og leggings i topkvalitet

Vi har her hos Scandinavianlux bukser i mange forskellige lækre kvaliteter. Vi har de lækreste bukser, i de lækre materialer: uld, uld-silke, børstet uld og bambus. Vi har også fra vores eget mærke – Minilux – de lækreste bukser og leggings i 100% cashmere, som er den ultimative luksus du kan give dit barn på. Shop det lækre udvalg på Scandinavianlux.com, eller i vores fysiske butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg. Vi har helt sikkert noget til dit barn.