Uld-silke heldragter børn

Hos Scandinavianlux har vi det fineste udvalg af lækre uld-silke heldragter til børn, i den lækreste uld-silke kombination. Uld-silke heldragterne har silke på indersiden og uld på ydersiden. Silke føles helt exceptionelt blødt mod huden, og man finder ikke noget bedre til børn. De fine dragter er fra Joha, der producerer dragterne med den lækreste Merinould. Merinould er blødere, lækrere og mere isolerende end almindelig uld.

Alle børn bør eje en heldragt, for der er ikke noget bedre. Børnene har god bevægelsesfrihed i en dragt, og er også dejlig behagelig under overtøjet. Vores lækre uld-silke dragter kan også bruges som nattøj, og mange af vores kunder er helt vilde med dem, og køber en masse hjem til deres børn, da de både fungerer godt i løbet af dagen, men også når de skal sove.

Vores uld-silke heldragter varmer når det er koldt udenfor, og køler når det bliver for varmt for den lille. Den regulere sig efter dit barns kropstemperatur, og tillader samtidig huden at ånde. Vi kan især anbefale uld-silke til de lunere måneder. Skal man have en varm heldragt til de kolde måneder, så er cashmere og ren Merinould helt fantastiske. Vi her hos Scandinavianlux kan ikke sætte en finger på de skønne uld silke produkter. Det er uden tvivl det bedste af det bedste.

Brug en heldragt hele året

En heldragt kan bruges hele året, det er virkelig den bedste investering til dit barn, da den giver den bedste komfort. Shop de lækre heldragter i uld-silke på Scandinavianlux.com, eller i vores fysiske butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg.