Joha uld-silke hue med blondekant naturhvid

Original price was: kr. 119,00.Current price is: kr. 107,00.

Joha uld silke hue i mørkeblå

Original price was: kr. 119,00.Current price is: kr. 107,00.

Joha uld silke hue i naturhvid

Original price was: kr. 119,00.Current price is: kr. 107,00.

Joha uld-silke sæbe

Original price was: kr. 89,00.Current price is: kr. 80,00.

TangentGC – TGC041 Fine Wash 300ml

kr. 75,00

TangentGC – TGC043 Stain Remover 300ml

kr. 75,00

TangentGC – TGC042 Fabric Softener 300ml

kr. 75,00

Joha uld-silke elefanthue i støvet grøn

Original price was: kr. 149,00.Current price is: kr. 134,00.

Uld-silke tilbehør til børn

Hos Scandinavianlux vil vi gerne tilbyde dig alt det bedste uld-silke tilbehør til børn. Vi har derfor samlet de lækreste produkter og tilbehør, så dit barn vil elske. Vi har de lækreste huer og elefanthuer i den blødeste og lækreste kvalitet. Vores lækre huer er designet og produceret af danske Joha, og vi er helt vilde med deres lækre produkter, da de altid er kompromisløse med deres kvalitet og priser. De er vigtigt at holde de små i familien varme om hovedet, især i de køligere måneder, så de ikke går hen og bliver syge. Vi har de fine baby huer i et klassisk design, både med og uden blondekant, også kommer de i fine neutrale farver, som både passer godt til drenge og piger. Vi har også huer til de ældre børn, nemlig elefanthuer i den lækreste kvalitet. Elefanthuer dækker både hovedet, ørerne og halsen, og holder børnene dejligt varme i vintermånederne.

Vi har også de lækreste sæber til tøj i uld, som man skal vaske nænsomt, så det ikke går i stykker eller skrumper når man vasker det. Vi anbefaler alle vores kunder de lækre sæber til uld-silke tøj. De er helt fantastiske.

Lækkert tilbehør i uld-silke

Vi er helt sikre på, at du finder noget fint til dit barn, da vi har udvalgt det fineste og bedste ting til babyer og børn. Se også udvalget til kvinder, hvor vi har mange lækre produkter, i kvalitets materialer. Tjek det store udvalg ud på Scandinavianlux.com, eller i vores butik på Frederiksberg.