Viser alle 10 resultater

Joha lyserøde uld shorts

Original price was: kr. 169,00.Current price is: kr. 84,00.

Joha uld shorts blå

Original price was: kr. 169,00.Current price is: kr. 84,00.

Joha uld bloomers lyserøde

Original price was: kr. 139,00.Current price is: kr. 69,00.

Joha uld bukser i blommefarvet

Original price was: kr. 229,00.Current price is: kr. 114,00.

Uld bukser/leggings til børn

Uld bukser/leggings til børn er en vigtig del af deres garderobe, og der har vi samlet et lækkert udvalg til dit barn, her hos Scandinavianlux. Vi har mange forskellige designs og farver, og vores lækre bukser er både til drenge og til piger. Vi er helt vilde med Johas lækre bukser og leggings i uld, da de ikke bruger almindelig uld, men Merinould. Merinould er en tyndere og finere form for uld, som føles helt exceptionelt godt mod huden. Man har følelses af at have noget silkeblødt på, som giver den lækreste komfort. Børn kan ikke selv fortælle hvis der er noget der sidder ubehageligt, eller som kradser, og derfor er det dejligt at kunne klæde dem i materialer fra naturens lækreste fibre. Vi har har hos Scandinavialux både bukser i uld-silke, bambus, børstet uld og cashmere til børn, så vi har et stort udvalg at vælge mellem.

Bukser og leggings i topkvalitet

Vores lækre bukser og leggings i Merinould til børn, er åndbare, og tillader huden at ånde. Derudover kradser Merinould ikke, så dit barn har komfort i disse lækre bukser. Vi her hos Scandinavianlux kan 100% stå inde for de skønne uld produkter, da de hverken går på kompromis med kvalitet eller design. Tjek derfor det lækre udvalg ud, og shop nogle lækre bukser eller leggings hjem til dit barn.

Tjek det lækre udvalg af bukser og leggings i ren Merinould på Scandinavianlux.com, eller i vores fysiske butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg. Der er helt sikkert noget til dit barn.