Joha uld-silke sæbe

kr. 80,00

TangentGC – TGC041 Fine Wash 300ml

kr. 75,00

TangentGC – TGC043 Stain Remover 300ml

kr. 75,00

TangentGC – TGC042 Fabric Softener 300ml

kr. 75,00

Uld tilbehør til børn

Hos Scandinavianlux vil vi gerne tilbyde dig alt det bedste uld tilbehør til børn, og derfor har vi samlet det lækreste udvalg til dit barn herover. Uld er et af de lækreste fibre naturen har givet os, og vi er helt vilde med det lækre materiale i tøj og tilbehør. Vi har et stort sortiment af uld produkter der er produceret og designet af det danske mærke Joha, som producerer det lækreste tøj og tilbehør til børn. Joha bruger ikke almindelig uld, men bruger Merinould i deres produkter, som kommer fra Merinofår. Merinould er en lækrere, finere og tyndere uld, end den almindelig.

Joha har designet og produceret de fineste huer, sommerhatte, elefanthuer, luffer og halsedisser i Merinould. Uld er et rigtigt dejligt materiale til om vinteren og de kolde måneder, da uld kan varme på en helt exceptionel måde. Dog kan man faktisk bruge uld året rundt, da Merinoulden er temperaturregulerende, og hvis dit barn får det for varmt, så går det ind og køler i stedet. Samtidig med det, så absorberer den også fugt og sved, og holder de små kroppe tørre og friske. Tjek det store udvalg ud, vi har mange forskellige designs og varianter, og et væld af forskellige farver. Vælg det der passer bedst til dit barn.

Lækre uldsæber

Hos Scandinavianlux har vi udvalgt de lækreste sæber fra Tangent, som vi anbefaler alle vores kunder at vaske deres uldtøj i. Du kan også sagtens vaske dine børns uldtøj med disse lækre sæber, der har en mild og frisk duft. Der er intet værre end at vaske sit lækre uldtøj forkert, shop derfor Tangent pletrens, vaskemiddel og skyllemiddel hjem.

Tjek det store udvalg af tilbehør ud, på Scandinavianlux.com, og shop det lækreste uld tilbehør hjem til dit barn.