Viser alle 21 resultater

Joha undertøj til børn i topkvalitet

Hos Scandinavianlux har vi et lækkert udvalg af undertøj til børn, fra den danske virksomhed Joha. Joha har produceret det lækreste tøj siden 1963, hvor de for alvor begyndte at producerer undertøj i det lækreste uld materiale. Joha er sidenhen vokset sig til en stor virksomhed, som både har gjort sit indtog på den danske og de udenlandske markeder. Vi her hos Scandinavianlux er helt vilde med Johas lækre produkter, og de lækre kvaliteter de udbyder. Vi har udvalgt et stort sortiment af Johas lækre undertøj. Vores børn skal have det bedste tøj at gå i, og derfor går vi her hos Scandinavianlux ikke på kompromis med kvaliteten. Shop derfor lækkert undertøj hjem, i lækker bambus, uld og uld-silke kvalitet.

Undertøj i de blødeste materialer

Med undertøj er det enormt vigtigt at det sidder behageligt, og ikke strammer. Derudover er det vigtigt, at undertøj til børn er blødt, og at de små har god bevægelsesfrihed. Vi har det lækreste undertøj i ren Merinould, som er en finere og blødere udgave, end almindelig uld. Vi har også undertøj i uld-silke kombinationen, som er lidt tyndere i stoffet, men som føles silkeblødt mod huden, da indersiden er af fin silke. Det lækre undertøj i bambus er især rigtig behageligt at have på i de varme måneder, da bambus har den fantastiske egenskab, at det går ind og køler huden, samt holder huden tør fra fugt.

Shop det lækre udvalg af undertøj fra Joha til børn, kvinder og mænd, på Scandinavianlux.com, eller i vores fysiske butik på Frederiksberg.