Hipsters til børn

Her hos Scandinavianlux har vi et stort udvalg af hipsters, i de blødeste og lækreste kvaliteter. Vores hipsters på shoppen er produceret af den danske virksomhed Joha, som i mange år har produceret lækkert undertøj til børn, men også til kvinder og mænd. De startede faktisk tilbage i 1963, og har 55 års erfaring inden for tøj branchen, og har derfor også styr på hvad god kvalitet er – hvilket også mærkes i deres produkter. Hipsters fungerer rigtig godt til børn, og kan faktisk også sidde udenpå en ble. Mange af vores kunder er helt vilde med dem til deres børn, da de sidder rigtig godt, og de strammer ikke på nogen måde.

Vi har både hipsters i uld, uld-silke og bambus, og det fungerer helt fantastisk. Vores hipsters i uld produceres i den lækreste Merinould, som er ren velvære mod huden. Børns hud er blød og fin, og derfor skal der også undertøj til, i gode materialer. Vi har tøj til både drenge og piger, samt undertøj styles der kan gå til begge.

Hipsters til børn, i bløde og lækre materialer

I de lækre hipsters er der brugt en elastikkant i taljen, som giver godt plads til dit barn. Vi her hos Scandinavianlux vælger konsekvent blødt og behageligt undertøj til børn, da vi mener, at de små i familien fortjener det bedste af det bedste. Alt undertøj kommer i et lækkert åndbart materiale, som tillader huden at ånde, også når det bliver varmt. Tjek det fine udvalg ud på Scandinavianlux.com, eller i vores fysiske butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg.